Единствената информационна агенция поддържаща гълъбарник в света е Българска

Единствената информационна агенция поддържаща гълъбарник в света е Българска

Стефан Пройнов сподели с galabari.net. От няколко години информационна агенция Булпресс инвестира в селекция на спортни гълъби това прави нашата агенция единствената, която ще може да предава и получава информация по време на война или екстремални условия. От две години само селектираме гълъби и ги развъждаме, стремим се да създадем един елитен отбор.

Гълъбите са дарени от много професионални гълъбовъди от цялата страна, представители на много клубове за спортни пощенски гълъби от цялата страна подариха от своята селектирана кръв на едно младо момче, а ние поехме ангажимент по финансирането на младият гълъбарин в замяна обаче гълъбите при нужда да се използват и за целите на информационната агенция. Тук е момента, в който искаме да изкажем благодарности на всички, които подариха от своите елитни и селектирани гълъби от цялата страна. Отзоваха се страшно много хора на молбата ни, хора с авторитети и ни подариха гълъби потомство на най-елитните кръвни линии, синове и дъщери на Шампиони и не само състезавали се и печелили награди в България, а и в чужбина.

Днес младият гълъбар Иван Димитров има в наше лице и спонсор, защото това начинание е и скъпо трябва значителен финансов ресурс за поддръжката на близо 100 гълъба.

Пари за храна, ваксини, минерали и витамини за антибиотици при нужда и ред други такива съпътстващи разходи произлизащи от едно гълъбовъдно дружество.

Това е голяма отговорност, сподели Иван Димитров, много хора ми гласуваха доверие сега и вие от Булпресс застанахте зад мен. Надявам се един ден да оправдая очаквания и надеждите на всички ви и гълъбите, които сме отгледали дресирали и тренирали да покажат потенциалът си.

Стефан Пройнов от Булпресс заяви, че щом в Бъкингамският дворец на Кралицата Майка подържат такъв гълъбарник, който да се използва в екстремни времена защо и в България да няма такъв? Ние от Булпресс заставаме с една идея пред всички и с едно добро начинание, което в един не дай се Боже момент може да бъде стратегическо важно и от националната сигурност на страната ни. На нас не ни е известно друга информационна агенция да подържа такъв ресурс естествено имало е такива, но последната затвори това инвестиционно перо преди година в Америка и сега ние сме единствените.

Виж още от: Galabari.net

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *